Zot van (t) BoerenLand- en tuinbouw is een slagader in het socio-economisch netwerk van de Westhoek. Gezien de opeenvolgende crisissen en de zichtbare geestelijke gezondheidsnood bij de doelgroep, bundelen de partners alle krachten om deze belangrijke sector nog beter te ondersteunen. Door samenwerking met geestelijke gezondheidszorg en plattelandsorganisaties, delen ze bestaande en nieuwe kennis en initiatieven met elkaar zodat de bestaande oplossingen beter bij de doelgroep geraken.

Boeren op een Kruispunt steekt zijn nek uit om lokaal betere verankering te vinden: door in iedere gemeente een boerentrekker te zoeken en te vinden, is het project aanbod- én vraaggestuurd. "Zot van ('t) Boeren" gaat het gesprek aan met kennisdragers en dienstverleners in de geestelijke gezondheidszorg, de sociale dienstverlening en zelfs de erfbetreders, om ervaringen en oplossingen kenbaar te maken.

Financiƫle info

Projectleider

Boeren Op Een Kruispunt vzw

Partners

Algemeen Boerensyndicaat, Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Largo, Psychiatrisch Ziekenhuis H. Hart - vzw GZBJ - voor Accolade, netwerk geestelijke gezondheidszorg regio Ieper - Diksmuide, KVLV vzw, Vrouwen van het Algemeen Boerensyndicaat

Thema

Gebiedsgerichte werking, Welzijn

Prioriteit

Werkgelegenheid en arbeidsmobiliteit

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen