Stavels Plekje

Het gemeentebestuur wil het verenigings- en dorpsleven in Stavele faciliteren door centraal in het dorp bijkomende ruimte te voorzien waar verenigingen en de jeugd kunnen bijeen komen en materiaal opbergen. Mensen verbinden door locaties te verbinden!

We willen in Stavele de oefening overdoen van de jeugdsite in Alveringem: verschillende verenigingen die elkaar positief bevruchten. Het beoogde eindresultaat is dat elke Stavelenaar trots zal zijn op zijn/haar Stavele en dat dit zich dan weerom zal vertalen in een opflakkering van dynamiek in het dorp. We willen zo een trendwijziging realiseren in de problematiek van landelijke dorpen.

Het project komt er op vraag van de verenigingen zelf, en het gemeentebestuur en de verenigingen zullen samenwerken om dit project samen tot een goed einde te brengen, zowel tijdens de planningsfase, uitvoeringsfase als de ingebruikname.

Financiƫle info

Projectleider

Alveringem

Partners

Lore Dequeecker - Architectenbureau

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen