SBS - Step by StepSBS wil maatschappelijk geïsoleerde mannen met een slechte gezondheid in staat stellen te participeren en actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Step by Step (SBS) wil een bijdrage leveren aan een cultuur waarin iedereen in staat is om duurzaam een positieve verandering en in eigen leven én de maatschappij aan te brengen, met als doel gezondere individuen, families en gemeenschappen. De te verwachten veranderingen zijn onder andere verlaging van de zorgkosten die te maken hebben met fysieke en geestelijke gezondheid; gezondere individuen, families, gemeenschappen en werknemers; meer activiteit op de arbeidsmarkt en minder verloren werkdagen gerelateerd aan een slechte gezondheid.

De doelgroep van SBS bestaat specifiek uit mannen en in het bijzonder die mannen die bijvoorbeeld sociaal geïsoleerd zijn, een slechte geestelijke gezondheid hebben of een laag gevoel van welbevinden.

Financiële info

Projectleider

The Health and Europe Centre

Partners

Bolwerk, Kent County Council, Hampshire County Council, University of Chichester, Wattrelos Association of Community Centres, ADICE, Community Center Jean Ferrat Arques, Community Center De Mussen, Wellbeing People

Thema

Welzijn

Prioriteit

Werkgelegenheid en arbeidsmobiliteit

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen