Ontvangstruimte voor molenbezoekers



In een nieuw bijgebouw komt een ontvangstruimte bij de molen zodat bezoekers een degelijke ontvangst kunnen krijgen. Zo kan de bezoeker iets drinken en een bijkomend woordje uitleg te krijgen via extra infopanelen, powerpointvoorsteling, oude foto’s, ….

Gezien het beperkt aanbod in de nabije omgeving krijgt ook de passerende wandelaar van het Brouckmolenpad en het wandel/fietsnetwerk de kans om op het terras een picknick te nuttigen of gebruik te maken van het semi-openbaar sanitair.

Financiƫle info

Projectleider

Marijn Bulckaert

Partners

Alveringem, Regionaal Landschap Westhoek, Westtoer

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen