Nieuw ontmoetingscentrum te Woumen



Centraal in dit project staat de bouw van een nieuw ontmoetingscenntrum in Woumen. Om tot deze bouw te komen werd een gans participatietraject afgelegd en werd samen met een studiebureau een herbestemmingsstudie opgemaakt. Op basis hiervan werd er vooraf een participatietraject afgelegd en werd samen met een studiebureau een herbestemmingsstudie opgemaakt. op basis hiervan werd het eisenpakket verfijnd en werd de definitieve lokatie voor de bouw gekozen (Pollaertstraat)

De bouw van het ontmoetingscentrum moet de sociale dynamiek in het dorp terug verhogen en mensen dichter bij elkaar brengen.

Financiƫle info

Projectleider

Diksmuide

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen