Amusant platteland - een fietsontdekkingstocht doorheen het Tieltse landschapHet project steekt het traditionele Landbouwleerpad, een recreatieve fietsroute van ca. 35 km doorheen het Tieltse platteland, in een nieuw kleedje. Naast de nieuwe productontwikkeling omvat het project ook een communicatieluik. De vernieuwde route focust sterk op de nieuwe evoluties binnen de landbouwbedrijven. Via infopanelen, maar ook via digitale dragers of interactieve elementen worden de lokale, streekeigen en innoverende landbouwbedrijven in de kijker gezet. Daarnaast is er op de infopanelen oog voor de integratie van de bedrijven in het landschap.

De infopanelen worden gecombineerd via een fietsroute die recreanten het amusante Tieltse platteland in al haar aspecten laat beleven. De voorbereiding en uitwerking van het project verloopt met diverse professionele actoren allen via één specifieke discipline gelinkt aan de landbouw en/of de recreatieve ontdekking ervan: Inagro, Westtoer, ’t West-Vlaamse Hart, Centrum Agrarische Geschiedenis… Dit op basis van hun  inhoudelijke en promotionele expertise.

 

 

 

Financiƫle info

Projectleider

Tielt

Partners

INAGRO, Landbouwraad Tielt, Tieltse landelijke gilde, KVLV Tielt, Tieltse landbouwbedrijven, Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart, CAG

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen