Aanpassingswerken D'oude Statie GitsDe aankoop en renovatie van D'oude Statie kadert in het verder ontwikkelen van de faciliteiten op de wijk Onledemolen, in samenwerking met Groep Gidts.

De versterking van het ganse domein (Dienstencentrum, Mariasteen, De Waaiberg en Ter Kerst) en daarmee ook de versterking van de link met Gits, de rest van de gemeente en de omliggende gemeenten zal op korte tijd merkbaar zijn en zal het ganse domein een versterkte identiteit bezorgen.

De ontwikkeling van het bovenlokaal karakter op verschillende vlakken (jeugd, sport, cultuur, toerisme, erfgoed, senioren, natuur, ...) zal de gemeente versterken en daarmee ook de omliggende regio versterken.

De reeds jarenlange goede samenwerking tussen Groep Gidts en de gemeente en de daarbij horende integratie zal enkel win-win situaties opleveren. De  mogelijkheden om het reeds zeer levendige vrijetijdsleven (jeugd, sport, cultuur, toerisme, natuur, ...) in de gemeente verder te ondersteunen zal niet enkel lokaal maar zeker ook bovenlokaal zijn weerslag hebben.

Financiƫle info

Projectleider

Hooglede

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen