EFRO Vlaanderen: nieuwe oproep voor innovatieve projecten van lokale economie

13 mei 2020

De coronacrisis treft de lokale economie zwaar. Veel ondernemers zijn meer dan ooit aangewezen op digitale alternatieven. Het versterken van de lokale economie is meer dan ooit noodzakelijk.

lees meer

Microproject "EM News XL" in de kijker

27 april 2020

Eurometropolis News is gestart vanuit een blijvende verwondering & verbazing… Op nog geen 20 à 30 kilometer van onze woonplek vinden we aan de grens met Frankrijk heuvels vol bloeiende natuur. Tegelijk worden we ook omringd door de drukke stedelijke agglomeratie Lille-Kortrijk-Tournai met ondertussen meer dan één miljoen inwoners. 

Een grensoverschrijdend team maakte de voorbije drie Eurometropolis News, een wekelijkse nieuwsbrief met actualiteit uit de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai. 

lees meer

Hoe bereik je ons tijdens de coronacrisis?

20 april 2020

We worden allen geconfronteerd met uitzonderlijke omstandigheden door de uitbraak van het COVID-19 virus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze dienstverlening blijft gegarandeerd.

lees meer

Interreg Vlaanderen-Nederland lanceert Oproep 6

20 april 2020

Interreg Vlaanderen-Nederland lanceerde op 2 april een zesde oproep voor aanmeldingen voor grensoverschrijdende projecten. Deze oproep richt zich op projecten ter versterking van de arbeidsmarkt.

lees meer

Help Vedette de Publica Award te winnen

17 april 2020

Het Interreg FRAWAVLA project Vedette sleepte een nominatie in de wacht voor de Publica Awards.

lees meer