Stationssite Staden



De herinrichting van de Noordelijke zone Stationssite Staden moet de ruimtelijke kwaliteit garanderen in het centrum van Staden. Gemeente Staden werkt in dit project aan de herinrichting van de noordelijke zone van de Stationssite waar tot voor kort het gemeentelijk recyclagepark was gevestigd alsook een ontmoetingsruimte voor jongeren.

Deze herinrichting moet resulteren in een nieuwe en groene toegangspoort voor het centrum van de gemeente waar toeristen zich welkom voelen en inwoners gezellig kunnen vertoeven. Door haar ligging nabij de begraafplaats wordt het project beschouwd als een voorbeeldproject voor de ruime omgeving: ontmoeting in een serene, groene en open ruimte staat daarbij centraal.

Financiële info

Projectleider

Staden

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen