Bouw van een multifunctioneel ontmoetingshuis 'de Zuidhoeve'



Het project ontmoetingshuis 'de Zuidhoeve' bestaat uit de sloop van een vervallen hoeve met aanpalende schuur en in de nieuwbouw en volledige herinrichting van de site gelegen in de Zuidstraat van deelgemeente Lo.

Het nieuwe gebouw zal een duurzaam gebouw worden dat voldoende ruimte reserveert en faciliteiten biedt voor het verenigingsleven van het dorp alsook voor de lokale jeugdverenigingen.

Om de site multifunctioneel in te zetten werd een ontmoetingsruimte voorzien die kan gebruikt wordenvoor verschillende verenigingen voor vergaderingen en kleinschalige activiteiten. De nabijheid van een speelterrein boden de opportuniteit om ook de jeugdverenigingen te huisvesten.

Financiƫle info

Projectleider

Lo-Reninge

Thema

Gebiedsgerichte werking

Informatie aanvragen

U kan meer informatie over dit project aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Meer info aanvragen